NL

EN

DE

BUREAU'S / WERKPLEKKEN

WELK BUREAU PAST BIJ JOU DESKBIKE?

KLEIN ZIT-STA BUREAU - STUDYDESK - MEMORY DISPLAY

Aan het werk met de StudyDesk! Als je graag van werkhouding wilt wisselen, maar niet heel veel ruimte hebt, dan is de compacte StudyDesk perfect voor jou! Verkrijgbaar met een wit, zwart of zilver onderstel. Dit zit-sta bureau heeft een handige memory bediening, waarmee je 4 standen kunt instellen op jouw ideale zit- en stahoogte.
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 68 reviews)

ZIT-STA BUREAU Y DESK - MEMORY DISPLAY

Een deskbike gebruik je aan een stabureau. Compact zit-sta bureau met modern Y frame design ‘Y DESK’. Met de handige memorie display ga je met 1 druk op de knop naar de gewenste stand. Stille elektrische hoogte verstelling met 1 motor.

Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 44 reviews)

Sit-Stand Desk Y DESK - MEMORY DISPLAY

Compact sit-stand desk with modern frame design ‘YDESK’. With the handy memorie display you go to the desired position with 1 push on a button. Silent electric height adjustment with 1 motor.

From €540,-

4.8
4.5/5

KLEIN ZIT-STA BUREAU - Updesk high - MEMORY DISPLAY

Wil je jouw werkplek dynamisch maken, maar heb je geen ruimte voor een groot bureau? Met de Updesk High krijg je alle functionaliteit van een zit-sta bureau, compact en functioneel. De Updesk High is ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken.

Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 62 reviews)

KLEIN ZIT-STA BUREAU - OAKDESK- MEMORY DISPLAY

Ben je op zoek naar een uniek zit-sta bureau als echte eyecatcher in jouw (thuis)kantoor? Dan is deze stijlvolle, moderne en stabiele OakDesk wat voor jou! Verkrijgbaar met een zwart onderstel gecombineerd met een zwarte of eiken basis. De OakDesk heeft een handige Memory Display met usb-ingang voor het opladen van bijvoorbeeld een telefoon.

Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)

Klein verstelbaar bureau, ideaal voor thuiswerken

De Updesk High is eenvoudig met een handslinger verstelbaar. Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 37 reviews)

KLEIN ZIT-STA BUREAU - Mobispot - MEMORY DISPLAY

De MobiSpot is een klein zit-sta bureau met gasveer bediening, voor thuis of kantoor. Inclusief neigverstelling en ideaal voor jouw thuiskantoor. Verkrijgbaar in zwart en wit.


Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)