NL

EN

DE

Verzenden & Retourneren

Product retour zenden

Niet tevreden met je aankoop? Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:

  1. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om de retour bij ons te melden.
  2. Vul het retourformulier online in en e-mail het naar retour@worktrainer.nl (Deskbike is het dochterbedrijf van Worktrainer).
  3. Print het ingevulde formulier uit. Pak jouw retourzending goed in, het liefst in de originele verpakking.
  4. Plak het formulier, met het retouradres goed zichtbaar, op de verpakking.
  5. Retourneer je producten binnen 14 dagen na je retourmelding naar het retouradres. Let op: Het retourneren is niet gratis. Je moet zelf de verzendkosten betalen.
  6. Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. In geval van schade, zullen we contact opnemen.
  7. Als het product in goede orde retour is ontvangen, betalen wij je het originele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na je retourmelding terug. We nemen contact op over de terugbetaling.

Garantie

12 maanden.

Gebruik op eigen risico

Het gebruik van de Deskbike en/of toebehoren hiervan, geschiedt geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Medische hulpmiddelen

De Deskbike wordt gebruikt om het lichaam te trainen. Echter de Deskbike valt niet onder de richtlijn Medische hulpmiddelen (klasse 1). Bij ziekte of handicap, neem contact op met een arts of fysiotherapeut om een geschikt medisch hulpmiddel te vinden. 

Milieu / verpakkingen

Bij het afvalscheidingsstation van uw gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd. 

Verzendingen

De Deskbike bestellingen worden verzonden naar diverse landen via de sociale werkplaats van Ferm Werk. Waarbij het inpakken, monteren en verzenden een dagelijkse routine op de Ferm werkvloer is. De enthousiaste medewerkers bij Ferm gaan graag met je bestelling aan de slag.  
Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op.  

+31 (0)88 - 045 08 80