NL

EN

DE

Werk en verken de wereld!
Kinomap is een interactieve trainingsapp voor de Deskbike. Kinomap is ‘s werelds grootste geolocatie platform voor het delen van video’s, met duizenden video’s van de beste routes over de hele wereld.

Dit is niet alleen ‘training op het werk’, dit is het echte werk.

Met duizenden routes om te ontdekken, trainingen om uit te kiezen en een gemeenschap van coaches en atleten om mee in contact te komen, zorgt het aanbod en de afwisseling ervoor dat je je nooit zult vervelen met Kinomap.
Coachen, fietsen tijdens meetings, bureau workouts,… Geen excuus: je gaat je doelen halen!
Moedig je volgers aan en krijg steun en reacties vanuit de Kinomap-community!
Fiets tegelijkertijd met andere gebruikers met de multiplayer-modus!

Fiets in levensechte video's en bereik je doelen met Kinomap

Virtueel fietsen

Coaching video’s

Gestructureerde training

Vrij rijden

Multiplayer-modus

Officiële uitdagingen

5/5
Ik gebruik deze app al een paar jaar en rijd de hele wereld over vanuit mijn woonkamer. Er zijn zoveel opties, van vlakke ritten tot beroemde bergwegen en een paar Ironman-cursussen. Maakt indoor rijden zoveel interessanter! Ik had nog nooit zoveel plaatsen over de hele wereld gezien zonder deze app!.

Fantastische plaatsen​

Minnow

5/5
Indoor turbotraining in de winter kan erg saai zijn. Deze uitstekende software zorgt voor motivatie en interesse bij gebruik in combinatie met slimme apparatuur. Ik hou vooral van het vermogen om vanuit mijn garage naar binnen te fietsen en andere delen van de wereld te verkennen. Bijna net zo goed als er zelf zijn, en een stuk goedkoper. Volle punten!

Motiverende oefeningen

Andre

5/5
Dit werkt tot nu toe erg goed. Maakt de training net wat interessanter en geeft je het gevoel dat je echt ergens aan het hardlopen bent.

Hopeful IT solutions

Spdar

5/5
Beste indoor cycling-app, video’s zijn geweldig en het platform blijft elke maand verbeteren. De ondersteuning is fantastisch, de kleine problemen die ik meldde waren gemiddeld binnen een dag opgelost. Ik ben dol op de Hammer Series-wedstrijd!

Beste fiets-app!

Bogdan