NL

EN

DE

Reis de wereld rond op je Deskbike!

BitGym is een interactieve trainingsapp voor cardiotoestellen, waaronder de Deskbike. BitGym laat je trainen rond prachtige interactieve routes van over de hele wereld.

Ga op virtuele runs & fietstochten over de hele wereld.

BitGym heeft een bibliotheek vol routes die je direct kunt streamen of downloaden naar je favoriete apparaat. Deze unieke fietsplekken zullen je interesse wekken en je gemotiveerd houden tijdens je werkdag.

Wil je het fietsen op je Deskbike afwisselen? BitGym biedt vele andere routes voor wandelen, hardlopen en zelfs roeien! Waar wacht je nog op?

1, 2, 3, GO!

Begin je reis! Download BitGym voor jouw Deskbike

5/5
“In de winter is dit mijn ontsnapping. Ik bezoek graag plaatsen in Europa waar ik al geweest ben, en geniet vooral van wandelingen die voor mij te moeilijk zouden zijn om ooit in het echt mee te maken.”

Julie

Canada

5/5
“De rondleidingen zijn zo informatief en het landschap is absoluut prachtig. Ik gebruik het elke dag op mijn loopband of op mijn ligfiets. De Cardio Coach-serie is geweldig en elke training geeft me een opgewekt gevoel!”

Alice

VS

5/5
“Watertochten stellen me in staat om te reizen naar plekken die normaal niet beschikbaar zijn voor hardlopers. Door de Werkelijk prachtige landschappen vliegen de trainingen voorbij.”

Gerald

VS